Over ons

MotorsportMedia is klein begonnen met fotografie langs de lijn, foto’s schieten langs de stalen vangrails van het circuit. Zandvoort is thuisbasis voor MotorsportMedia en inmiddels bij de locals behoorlijk bekend. Met de ontwikkeling van videografie zijn de promo video en aftermovie producties tot een waar succes gegroeid. Grote producties voor nationale én internationale raceteams staan in het portfolio van MotorsportMedia. Inmiddels is MotorsportMedia een gerespecteerd bedrijf onder de race puristen en worden wij graag ingezet om promotie materiaal te komen maken.

Ook voor de niet zo race fans maar toch grote auto passionisten zijn wij zeer geliefd. Na een aantal mooie video producties met onder andere Alfa Romeo Nederland worden wij nog regelmatig gevraagd om ook hun passie vast te komen leggen. Niet alleen voor een video maar ook voor foto’s van uw geliefde bolide staan wij klaar om te schieten.

Reviews is een nieuw onderdeel binnen MotorsportMedia en is reeds in ontwikkeling. Maar door ervaringen met bedrijven als AutoWeek groeit onze kwaliteit snel en zijn we van plan te kunnen concurreren met de grote jongens zoals AutoWeek en AutoBlog.

Wat ons anders maakt

De USP’s van MotorsportMedia liggen vooral bij de passie voor het onderwerp, de passie voor het vak, de gedrevenheid om kwaliteit aan te leveren, resultaat gericht.

De passie te laten voelen bij de kijker en het recht in het hart te raken maar vooral een onvergetelijk product aan te leveren die nog lang positief in het geheugen zal blijven staan.

Teamwork

JORDY MORSCH
JORDY MORSCHOprichter/Videoheld
Jordy Morsch is de bedenker en oprichter van MotorsportMedia maar dagelijks vooral cameraman, editor én fotograaf van zo’n beetje alles wat maar met auto’s te maken heeft. Met hem raak je niet uitgepraat over auto’s. Hij is degene die zorgt voor de mooie shots, de strakke plaatjes en voor het eindresultaat die uw verwachtingen te boven staat.

Naast dat hij talloze producties heeft gemaakt voor klanten van MotorsportMedia, heeft hij ook video producties gemaakt voor internationale televisie, bij Nederlands beste magazine AutoWeek en twee van Italiaans grootste auto bouwers, FIAT en Alfa Romeo.

En toch blijft hij koel onder deze fame want hij werkt hard om elke keer zijn eigen kwaliteiten te verbeteren en te werken vanuit passie voor het vak film en fotografie en liefde voor het onderwerp, de auto.

Profiel bekijken
PAUL KWEE
PAUL KWEEOrganisator/Presentator
Paul Kwee is hoofd redactie review, webdesign, maar vooral bekend als presentator. Het regelen van de nieuwste modellen, contacten leggen met nieuwe partners, regelen van evenement deelnames, het optimaliseren van onze website en social media pagina’s is zijn ding.

Naast MotorsportMedia is hij ondernemer en heeft hij zijn eigen ict bedrijf Kwee IT en werkt hij als grafisch vormgever voor Uwsupermarkt. Een bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van reclame content voor de supermarkten door heel Nederland heen. Hij houd dus niet van stil zitten!

Profiel bekijken