Voodoo Ride Audi RS3 Soundtrack

Na de eerste teaser op onze Facebook pagina smeekten onze volgens om meer, meer geluid! En dat hebben ze gekregen, hoor deze waanzinnig dikke Audi RS3 Voodoo Ride eens knallen en brullen. Dankzij een volledig MillTek uitlaat systeem met ingebouwde kleppen en stage 2 motor tuning klinkt deze Audi RS3 zoals de auto eruit ziet.

Voodoo Ride wilde zijn merk promoten, een uitstekende keuze is om dan een dikke auto een brute en vooral opvallende wrap te geven. Dat is ook zeker gelukt. De gif groene bestickering valt erg op, iedereen kijkt de auto na of komt de auto even van dichtbij bekijken en een praatje maken. Maar niet alleen de bestickering valt op, de mensen van Voodoo Ride wilde meer dan alleen een opvallende bestickering. Geluid was het onderdeel wat de aandacht moest trekken. Door de motor stage 2 te tunen en een uniek MillTek uitlaat systeem te installeren is deze Audi RS3 niet meer te ontwijken. Je hoort de auto al van ver af aankomen en als de auto dan voorbij komt kan je zowel je oren als je ogen er niet meer vanaf houden.

Niet iedereen vond deze auto in de wijk even leuk overigens, er bleken meerdere meldingen geweest te zijn bij de politie vanwege geluidsoverlast. Gelukkig kwamen er ook genoeg mensen naar ons toe die ons vertelden dat ze het geweldig vonden!