2 07, 2017

Rreview – Abarth 124 Spider

2017-07-03T11:42:13+00:00

Review - Abarth 124 Spider Dit jaar hebben we al een aantal mooie zonnige dagen gehad, en op dit soort dagen moet je ervan genieten en het dak open gooien. Gelukkig konden wij dit doen met de Abarth 124 Spider die wij mee kregen van Kien auto. Samen met Lars van 't Veer, autosport coureur Alfa Romeo Challenge hebben wij de Abarth 124 Spider uitgebreid kunnen testen en daarbij zijn

Rreview – Abarth 124 Spider 2017-07-03T11:42:13+00:00
5 06, 2017

BMW M2 VoodooRide Akapovic GELUID!

2017-06-05T11:42:54+00:00

BMW M2 Voodoo Ride Akrapovic GELUID! Na al eerder de Audi RS3 Voodoo Ride te hebben gereden kregen wij dit maal hun nieuwe promotie auto mee, de BMW M2 Voodoo Ride. Net als de vorige keer hebben zij van deze BMW M2 een bruut monster gemaakt. Standaard heeft een BMW M2 370PK, daar heeft Voodooride.eu direct een Akrapovic uitlaatsysteem onder gehangen en een RaceChip er in gestopt. Deze aanpassingen gaven de

BMW M2 VoodooRide Akapovic GELUID! 2017-06-05T11:42:54+00:00
19 05, 2017

Preview & Sound – Abarth 124 Spider

2017-05-19T14:10:19+00:00

Preview & Sound - Abarth 124 Spider Dit jaar hebben we al een aantal mooie zonnige dagen gehad, en op dit soort dagen moet je ervan genieten en het dak open gooien. Gelukkig konden wij dit doen met de Abarth 124 Spider die wij mee kregen van Kien auto. Samen met Lars van 't Veer, autosport coureur Alfa Romeo Challenge hebben wij de Abarth 124 Spider uitgebreid kunnen testen en

Preview & Sound – Abarth 124 Spider 2017-05-19T14:10:19+00:00
8 05, 2017

BMW M2 Voodoo Ride Review

2017-05-08T23:11:44+00:00

BMW M2 Voodoo Ride Review Na al eerder de Audi RS3 Voodoo Ride te hebben gereden kregen wij dit maal hun nieuwe promotie auto mee, de BMW M2 Voodoo Ride. Net als de vorige keer hebben zij van deze BMW M2 een bruut monster gemaakt. Standaard heeft een BMW M2 370PK, daar heeft Voodooride.eu direct een Akrapovic uitlaatsysteem onder gehangen en een RaceChip er in gestopt. Deze aanpassingen gaven de

BMW M2 Voodoo Ride Review 2017-05-08T23:11:44+00:00
22 04, 2017

Alfa Romeo Stelvio Review

2017-05-19T14:07:22+00:00

Alfa Romeo Stelvio Alfa Romeo beweert dat de Alfa Romeo Stelvio de best sturende SUV op de markt is op dit moment. Maar is dat ook zo? Alfa Romeo coureur Lars van 't Veer heeft het getest voor ons, MotorsportmediaNL, door  de Stelvio eens flink uit te laten op ons eigen Stelvio, de Veluwe. Mag Marchionne van Alfa Romeo dit zeggen? Ja dat mag hij zeggen! De Alfa Romeo Stelvio is

Alfa Romeo Stelvio Review 2017-05-19T14:07:22+00:00
20 04, 2017

Alfa Romeo Stelvio Sound & 0-100km/h speed!

2017-05-04T22:04:16+00:00

Alfa Romeo Stelvio Sound Weet je wat nou zo leuk is aan de Alfa Romeo Stelvio, met 280pk en 1635 kilo, wat eigenlijk helemaal niet zo zwaar is voor een SUV, is dat de Stelvio in slechts 5,7 seconde naar de honderd sprint! Een SUV! Let op. In de video hoor je al hoe heerlijk de Stelvio klinkt met die twee dikke uitlaten maar zie ook hoe rap deze SUV

Alfa Romeo Stelvio Sound & 0-100km/h speed! 2017-05-04T22:04:16+00:00
27 01, 2017

BMW M550d Xdrive EQ Performance Review

2017-05-04T22:05:38+00:00

BMW M550d Xdrive review We reden via EQ Performance een BMW M550d met xDrive. Normaliter heeft deze 5-serie 381pk uit een 3.0 liter 6 cilinder, maar na de optimalisatie van EQ Performance heeft deze "sleeper" 431pk met een trekkracht van 811nm koppel. Aan de buitenkant van deze BMW m550d zie je, op de twee dikke uitlaten en het embleem op de kofferbak na, helemaal niets. Nu is de BMW M550d

BMW M550d Xdrive EQ Performance Review 2017-05-04T22:05:38+00:00
2 01, 2017

BMW i8 hybride Review

2017-05-04T22:08:18+00:00

BMW i8 hybride Review Een schitterende en comfortabele sportGT met techniek uit de toekomst, dat is de omschrijving die wij het beste de BMW i8 hybride kunnen geven. Het ontwerp van de auto is verbluffend te noemen, zowel exterieur als het interieur, de lijnen van de auto die naast schoonheid vertonen ook hun rol als wind geleider perfect uitvoeren wat mee helpt aan het comfort van de auto. Daarnaast is

BMW i8 hybride Review 2017-05-04T22:08:18+00:00
21 11, 2016

Audi RS3 Voodoo Ride Edition Review

2017-05-04T22:12:43+00:00

Audi RS3 Voodoo Ride Edition Review Knalgroene bestickering, knetterende uitlaat en kogel snelle prestaties! De Audi RS3 Voodoo Ride Edition met de Milltec uitlaat systeem, stage 2 tuning en DSG upgrade is onvermijdelijk. De uit zich zelf al zeer snelle Audi RS3 is dankzij de upgrades door Voodoo Ride opgeschroefd met ruim 60pk en een halve seconde winst bij de sprint naar de 100 km per uur! Voodoo Ride is

Audi RS3 Voodoo Ride Edition Review 2017-05-04T22:12:43+00:00
25 10, 2016

Voodoo Ride Audi RS3 Soundtrack

2017-05-04T22:14:35+00:00

Voodoo Ride Audi RS3 Soundtrack Na de eerste teaser op onze Facebook pagina smeekten onze volgens om meer, meer geluid! En dat hebben ze gekregen, hoor deze waanzinnig dikke Audi RS3 Voodoo Ride eens knallen en brullen. Dankzij een volledig MillTek uitlaat systeem met ingebouwde kleppen en stage 2 motor tuning klinkt deze Audi RS3 zoals de auto eruit ziet. Voodoo Ride wilde zijn merk promoten, een uitstekende keuze is om dan

Voodoo Ride Audi RS3 Soundtrack 2017-05-04T22:14:35+00:00