Alfa Romeo coureur: Mike van den Berg

Race coureur Mike van den Berg, in Nederland bekend van de beste stroopwafels, op het circuit bekend als race coureur met zijn rode Alfa Romeo kanon!

MotorsportmediaNL heeft veel gewerkt met eigenaren en liefhebbers van Alfa Romeo. Maar natuurlijk ook met race teams en race coureurs, onze voornaamste visie is ook op het gebied van ‘Motorsport’. MotorsportMedia is daarom ook nauw gelinkt aan het Nederlands meest bekende Alfa Romeo raceteam; Scuderia H&S Corse. Met race coureurs als Bart den Hartog, Serge van Os, Niels van Woudenberg en zelfs het vrouwelijke teamlid Joke Flokstra. Maar hieronder vallen ook Lars van ’t Veer en Mike van den Berg.

Mike van den Berg bekend race coureur op de circuits van Nederland en Europa met zijn Alfa Romeo 155 Evo-R Turbo. Het rode kanon!  Mike is een race coureur die niet alleen zijn auto helemaal op orde heeft maar ook alle faciliteiten om het hele race weekend heen. Van hospitality tot uitvoerige catering en support van zijn familie achter zich. Als je bij Mike de pitbox binnen komt lopen komt het allemaal zeer professioneel over, een kunststof aangelegde vloer, tent, tv schermen en een zeer ruime catering!  En alles is netjes, opgeruimd en schoon. Hoewel Mike actief is in de relatief laagdrempelige competities lijkt het bij hem wel of je bij de topklasse begeeft.

Dankzij zijn ontzettend gave Alfa Romeo 155 EVO-R Turbo laat hij menig race coureurs achter zich. De ontzettend sterke Lampredi 2.0 Turbo motor in de neus geplaatst is de rode Alfa Romeo van Mike een van de aller snelste op het rechte stuk. Door de vele beelden die wij gemaakt hebben tijdens het Alfa Challenge seizoen dat wij mee gedraaid hebben me Scuderia H&S Corse hebben wij voor Mike een hele toffe Driver video gemaakt.

Check de video waarin we race coureur Mike van den Berg volop in actie zien met zijn rode Alfa Romeo!