Als petrolheads hebben we allemaal een droomauto waar we naar streven om ooit zelf in het bezit te hebben. Maar bij de meeste mensen komt deze droom nooit uit. Paul is anders, Paul liet het er niet bij zitten echt maakte zijn droom waar. Hij rijdt nu namelijk deze super dikke Porsche Cayman-S!

Nadat Paul zijn VW Golf GTE inruilde voor de Alfa Romeo Giulietta QV was ik in eerste instantie verbaasd. Hij hield van gadgets en nieuwe techniek in- en rondom auto’s. In tegenstelling tot de Golf GTE. die naast een hybride aandrijflijn heeft, vol zit met de nieuwste snufjes, gadgets en tech, heeft de Alfa Romeo dit allemaal niet. Van oorsprong heeft de auto niet eens een mid-console infotainment scherm!

Maar later begreep ik de keuze. Grootste petrolhead van de wereld Jeremy Clarckson zei altijd; “You can’t be a true Petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo’. En hij heeft gelijk, ik heb er inmiddels twee gehad en met heel veel plezier. Paul moest dus ook wel aan een Alfa Romeo, en nadat zijn vader verliefd was geworden op de Alfa Romeo Giulietta werd Paul ook aangestoken door het Alfavirus.

Maar nu was het hoognodig tijd om next-level te gaan. Hoewel de Alfa getuned was tot 285 pk was het natuurlijk geen sports- of supercar. Voor tegenwoordige standaarden is het amper nog een Hot-Hatch. Om deelnemers van onze geliefde tourritten van Season Drive bij te houden moesten we flink stampen met de Alfa Romeo. Nu met de Porsche Cayman S onder onze kont kunnen we alles met gemak bijhouden en hoeven we ons niet meer te schamen.

Genoeg geklets, check deze fotoshoot van Paul zijn super dikke Porsche Cayman S!