NOS RACING – DNRT Peugeot 206GTI Cup

TT Circuit Assen 5 juli 2017

NOS Racing team kwamen weer bijeen om met de Peugeot 206 GTI wagens te komen racen. Dit keer op het TT circuit van Assen. Een circuit die voor vele onbekend terrein was. Ook voor twee van de coureurs van NOS Racing. Desalniettemin konden de coureurs bij elkaar aanhaken en resulteerde de dag in een hoop spannende gevechten en sensationele acties op de baan!

Racen op onbekend terrein is altijd even spannend. Niet goed weten waar je de ander kan uitremmen of waar de goede inhaal plekken zijn op de baan. Sander van der Stroom wist anders heel gauw hoe hij NOS Racing mede coureur Marc Rietkerk het behoorlijk lastig kon maken in de eerste race. Bumper aan bumper vlogen ze over de baan. Vechtend om posities wisselde zij om en om van positie. Tussen het overige veld waande zij zich naar mooie posities in de top tien. Bart moest nog een beetje wennen op de baan en Johan kreeg het idee dat de motor niet volledig het vermogen kon bieden door een slecht werkende katalysator. Deze werd dan ook gewisseld in de tijd tussen race één en race twee.

Race twee was voor de heren Rietkerk en Van der Stroom even spannend. Sander had een wereld start en kwam Marc voorbij, en de ene na de andere haalde hij in en kwam vooraan in het veld terecht. En tijdens de race nog een één na snelste racetijd gezet van het gehele veld! Sander had het dus goed te pakken. Marc behield zijn plek in de top tien maar kon helaas geen aansluiting vinden met Sander. Johan kampte helaas wederom met matige prestaties van de auto en Bart kreeg het benauwd door roekeloze coureurs. Maar daar meer over op de website van NOS Racing. Bekijk ook onze voorgaande artikel over NOS Racing.

Aankomende vrijdag is begint het Super Race Weekend van de DNRT waarbij de vier coureurs van NOS Racing weer van de partij zijn. Tot nu veel kijk plezier met deze video van NOS Racing.