NOS RACING DNRT Finale 2015

Het was een bewogen dag voor het team van NOS Racing, grote vriend en technisch support Cees van RSU Motorsport was helaas overleden. Het gevecht tegen kanker had hij helaas verloren. Om eer aan hem te tonen besloot NOS Racing deel te nemen aan de finale race in de toerwagen klasse van het DNRT.

Met grote stickers op de auto ‘CEES BEDANKT’ stond de auto klaar in de pitbox om ter ere van Cees de strijd aan te gaan op het circuit. het circuit waar Cees graag kwam en geen onbekende was. Cees was RSU Motorsport, RSU motorsport was Cees. Met RSU motorsport leverde Cees kwalitatief hoogwaardige remtechniek aan voor de sportieve rijder en met name de autosport. Merken als Ferrodo en Brembo kwamen bij hem vandaan. Ook de remmen van de NOS Racing Seat Ibiza Diesel Endurance cup auto was voorzien van remmerij van Cees.

Naast de bestickering werd er tijdens de algemene briefing een minuut stilte gehouden en kwamen de kinderen en kleinkinderen van Cees bij NOS Racing langs om hun laatste eerbetoon aan Cees te brengen. Nog even op de foto met de race auto van opa. We missen onze grote vriend Cees nog steeds heel erg en daarom hebben wij extra aandacht aan deze dag geboden. Zo kunt u naast deze video ook een extra special vinden op ons Youtube en Vimeo kanaal met betrekking tot Cees zijn overleiden.