Nissan GT-R 0-100km/u Launch Video

Een tijdje terug stelde wij jullie voor aan een tien jaar oude monster, de Nissan GT-R met 620pk. Na de foto’s komen natuurlijk ook de video’s bij ons. We beginnen direct goed, met een 0-100km per uur lancering. Daar kan Elon Musk met zijn Tesla Space-X raket niet tegenop!

De Nissan GT-R gemapt tot wel tot 620pk! Dat is méér dan de fabrieksgetunede Nismo GT-R. Dit zorgt ervoor dat de auto in slechts 3 seconde naar de honderd stuift en snelheden haalt ruim boven de 300 km per uur.  Dit wilden wij natuurlijk even voor onszelf uitproberen. Eerst mét Launch-Control. Dit leek ons niet per sé sneller. Dan maar zelf schakelen. Met vier wielen zoekend naar grip stoof de Nissan GT-R naar de 100km/u en verder. Lars was eigenlijk al te laat met het aangeven, zo snel is de Nissan naar de gewenste snelheid. In deze video zie je niet alleen maar hoor je ook hoe de Nissan GT-R als een raket vanuit stilstaan weg schiet. Dankzij een Akrapovic uitlaat systeem brult de auto zoals de auto ook wel genoemd wordt; Godzilla! De knallen en vlammen uit de uitlaat maken het helemaal af.

Voor slechts €120.000 euro ben je één van de aller snelste weg bij het stoplicht. Echt iedereen laat je stofhappen met deze Nissan GT-R. En na die 100km/u blijft het niet bij, hij blijft maar doorgaan tot ver over de 300 km per uur. Daar heb je dus echt geen Ferrari of Lamborghini van enkele tonnen aan euro’s voor nodig.

Hou de websiteFacebook-pagina en Instagram-account in de gaten en abonneer want we komen nog met een uitgebreide review van deze getunede Nissan GT-R en we hebben nog heel wat meer gave projecten in de aankomende tijd! We zien je snel!