Alfa Romeo Challenge Spa Francorchamps

Eerst Hockenheim, nu Franchorchamps, later nog Circuit park Zandvoort. Voor de Alfa Challenge vlogen we samen met Scuderia H&S Corse door heel Europa om te racen en televisie te maken voor MotorsTV. En dit was verreweg het gaafste raceweekend die wij mee hebben gemaakt.

Het weer was voor de verandering eens goed, Spa staat bekend dat het nog wel eens flink kan regenen. Het enige wat dit weekend regenden waren bekers, prijzen en bier! De auto’s deden het fantastisch, de coureurs deden het fantastisch en de crew was in voor een feestje. Degene die ons misschien nog het meeste verraste was Mike van den Berg, hoe hij Eau Rouge over vloog was onvoorstelbaar. Als rookie vloog hij zonder problemen omhoog en haalde de ervaren Niels van Woudenberg in op het lange rechte stuk. Ook Lars van ’t Veer in zijn oranje Alfa Romeo 155 liet zien dat hij Eau Rouge de baas was.

Scuderia H&S Corse maakte er een geweldig weekend van met een hoop mooi race spektakel en een super sfeer. Bekijk onze televisie uitzending van MotorsTV en geniet!