LIVA track day 2015 video

Door één van de organisatoren van de LIVA track day 2015, Jorn van den Kuil, kregen wij de opdracht een sfeer impressie video te schieten van deze helaas wat regenachtige dag.

LIVA is dé opleiding gericht op de automotive branche. Niet zozeer de  sport afdeling maar desalniettemin leuk om het erbij te betrekken en te ervaren. Want vele van de studenten zijn nog nooit in contact gekomen met autosport, tenminste, niet van zo dichtbij! Jorn, ons contactpersoon, echt wel. Hij is van jongs af aan al auto coureur en voor hem hebben we al eens een toffe video gemaakt. Racend in een Suzuki Swift in de toen nog beroemde Swift cup. Dit deed hij bij team Coronel Racing. Jorn is niet de enige die race ervaring heeft, zo spraken wij enkele studenten en hoorde wij hier en daar dat er meer race talent rond loopt. Wat misschien nog veel leuker was om te horen, was dat sommige leraren ook aanwezig waren, ook als ervaren coureur met hun eigen race, of eigenlijk beter gezegd, rally auto!

Zoals ik zei was het weer niet om van naar huis te schrijven, desalniettemin was de stemming goed onder de studenten en had iedereen het naar zijn zin. De studenten konden mee rijden met verschillende dikke machines waaronder een net nieuwe Lamborghini Huracan! Later op de LIVA Track day kwam de special-guest nog even in actie. Een Nissan Leaf GTR. Technisch gezien een standaard Nissan Leaf maar dan in een GTR auto geplaatst. Super licht dus en ook nog eens erg snel van zijn plek door de elektrische krachtbron.

 

Check de video om nog eens van deze lekkere LIVA Track day te genieten!