Gouden Jaguar F-Type V6 fotoshoot

De Jaguar F-type is de auto voor de stijlvolle badboy’s onder ons. De stoute bak, niet te verwarren met foute bak. Nou ja misschien de kleur dan, goud! Deze Jaguar van Jager-Auto is gewrapped in deze gouden spiegelende kleur om goed op te vallen, en dat lukt aardig vind u niet?

Voor de fotoshoot hebben we de auto meegenomen naar de sluizen van IJmuiden, een prachtige locatie met meerdere mogelijkheden om de auto mooi op de foto te zetten. De omgeving bied een ruige en stoere achtergrond voor deze eveneens ruige en stoere wagen. De stoere grille, spitse koplampen, ruige wielen, strak gelijnde achterlichten en natuurlijk de dikke uitlaten in het midden achter op de auto schreeuwen er allemaal om wie jij als persoon bent achter het stuur. Een echte badboy!

Maar het verteld ook direct dat jij vol stijl en elegantie zit, de E-Type achtige lijnen over de gehele auto, de James Bond stijl deurgrepen en de uiterst stijlvolle achterklep verplichten jou haast om enkel in pak te mogen instappen. Ja alleen dan nog even een stijlvolle Bond Girl erbij..

Voor de video review verwijs ik u graag door naar onze Review sectie.