Onvoorstelbaar mooi, nog steeds na 26 jaar is de BMW M3 E30 waarmee de Nederlander Cor Euser mee deed aan de DTM in 1991. De auto bestickert in de Malboro design met de oranje vlakken op de witte auto. De auto stond na sluitingstijd van het Circuit Park Zandvoort prachtig alleen op het circuit geparkeerd en onze fotograaf van Motorsportmedia.nl zag een kans om deze Duitse schöne op de foto te zetten.

Tijdens het Historic GrandPrix Zandvoort van afgelopen weekend was BMW uitgenodigd om een aantal van haar mooiste kanten te laten zien. Een aantal Formule wagens had het merk mee genomen, de legendarische BMW M1 ProCar en enkele toerwagens zoals de BMW 3.0 CSL, BMW E21 en de BMW M3 E30 van Cor Euser. Het Historic GrandPrix Zandvoort is één, al dan niet hét, mooiste evenement van het jaar op het circuit van Zandvoort en werd gekroond door de opkomst van BMW. Cor Euser heeft in 1991 met deze BMW M3 E30 de DTM verreden, helaas zonder succes want hij is met nul punten aan het eind van het seizoen thuis gekomen. Ondanks dat waarderen wij het enorm dat BMW deze auto nog in de collectie heeft en voor ons Nederlanders mee heeft genomen.

Deze BMW M3 E30 van Cor Euser was dus één van de auto’s, helaas hebben wij de auto niet zien en horen rijden maar desalniettemin hebben we van zijn volle glorie kunnen genieten zoals de auto er zo bij stond. Na sluitingstijd van het evenement werd deze auto het circuit op geduwd voor een televisie opname, nadat de cameraploeg verdwenen was en de auto er nog stond zag onze fotograaf de kans om de auto op zijn mooist te fotograferen. Het was een intiem moment tussen de twee, zij poseert en hij maakte enkele kinky plaatjes van haar.

Want zeg nou zelf, is ze geen plaatje?