BMW M2 Voodoo Ride Akrapovic GELUID!

Na al eerder de Audi RS3 Voodoo Ride te hebben gereden kregen wij dit maal hun nieuwe promotie auto mee, de BMW M2 Voodoo Ride. Net als de vorige keer hebben zij van deze BMW M2 een bruut monster gemaakt. Standaard heeft een BMW M2 370PK, daar heeft Voodooride.eu direct een Akrapovic uitlaatsysteem onder gehangen en een RaceChip er in gestopt. Deze aanpassingen gaven de BMW M2 een ontzettend luid (maar tof) geluid met een vermogen van 450 paarden onder de motorkap is de BMW M2 Voodoo Ride geboren!

De BMW M2 Voodoo Ride heeft achterwielaandrijving en dat merk je al direct bij het wegrijden. De voorgaande Audi RS3 Voodoo Ride was uitgerust met Quattro vierwielaandrijving en dat gaat makkelijker van zijn plek, maar de achterwiel aangedreven BMW M2 Voodoo Ride was ook erg leuk en speels.

Voodoo Ride Europa is een bedrijf dat kwalitatieve schoonmaakmiddelen aanbied voor de autoliefhebber die de beste kwaliteit wilt voor zijn of haar auto, zonder hier ontzettend lang voor bezig te moeten zijn. De producten zijn makkelijk in gebruik, werken kwalitatief ontzettend goed (getest en wel door ons) en zeer goed betaalbaar.

Wij hebben ook een aantal foto’s geschoten van de BMW M2 Voodoo Ride.