Beursimpressie AutoSalon Brussel

We zijn deze dag afgereisd naar Brussel in België om een impressie te maken  van de Autosalon! Een auto beurs waar je niet alleen kunt kijken naar de nieuwste modellen, releases en al het ander auto gerelateerde nieuws, ook kun je op deze beurs een auto aanschaffen. AutoSalon is namelijk van origine een aankoop en verkoop beurs.

de AutoSalon van Brussel is anders dan de AutoRai die wij hier in Nederland gewend waren, de AutoSalon gaat een stuk verder. Op de beurs in Brussel staan niet alleen de nieuwste modellen, worden er onthullingen gedaan en mag je overal in- en aanzitten maar op deze beurs staan ook (bedrijfs)busjes, autotechniek, auto gerelateerde hogescholen en universiteiten gepresenteerd en je kan hier dus ook een aankoop doen. Het is daarom ook een stuk drukker op deze beurs, zeker de dag dat wij langs kwamen. Hier hebben wij meteen een tip voor jullie, kom met een plug-in auto want dan kan je gegarandeerd vooraan parkeren én opladen!

We hebben geprobeerd een zo uitgebreid mogelijke selectie te maken van de beurs en ook even over enkele modellen wat te willen vertellen, wij zijn ook niet de moeilijkste om af en toe een klein geintje uit te halen. Tot slot wist Paul nog een mooie koop te maken op de stand van Volkswagen.

 

Wil je weten welke? Kijk dan de video!