Toen ik de Audi A4 B6 van Sander op de foto zette onder het viaduct een jaar terug, vonden we het al een super dikke bak. Maar nu is het echt next-level! Toen zeiden we al dat de auto nog niet af was, dat is nu zeker merkbaar. Maar ik zal je nog even een geheimpje vertellen, dit project kent nog geen einde. De Audi A4 B6 is S-line uitgevoerd, op 18″ OZ Mito velgen en is ‘bagged’. Zo noemen we dat tegenwoordig als de auto airride heeft.

De auto heeft geen veren meer maar luchtkussens. Met een compressor en een lucht-tank in de kofferbak kan hij deze kussens met lucht vullen. Vanuit de bestuurderspositie kan hij een klein computermanagement bedienen waarmee hij de auto omhoog laat komen en laat zakken. Zo ver dat de auto op de grond ligt! Het mooie van dit systeem is dat je geen drempelvrees ooit hebt en altijd de perfecte Stance kan maken. De funfactor hier zijn al die verontwaardigde blikken van mensen als ze de auto volledig op de grond zien liggen of wanneer de auto in hoogte beweegt.

En dan nog even voor de look zijn de oude 3SDM velgen vervangen voor deze 3-delige OZ Mito velgen. Naast dat ze oogstrelend onder de Audi staan heeft Sander zijn eerste officiële waardering gescoord in de vorm van een beker! En ik kan je verzekeren, dit zal niet zijn laatste zijn.

Zoals ik zei komen er nog meer aanpassingen en upgrades onder deze auto. Dan pak ik weer de camera erbij en mogen jullie mee genieten.