Audi RS3 Voodoo Ride Edition Review

Knalgroene bestickering, knetterende uitlaat en kogel snelle prestaties! De Audi RS3 Voodoo Ride Edition met de Milltec uitlaat systeem, stage 2 tuning en DSG upgrade is onvermijdelijk. De uit zich zelf al zeer snelle Audi RS3 is dankzij de upgrades door Voodoo Ride opgeschroefd met ruim 60pk en een halve seconde winst bij de sprint naar de 100 km per uur!

Voodoo Ride is een bedrijf die gespecialiseerd is in het wassen van de auto, niet voor de super purist maar voor de liefhebber die van autorijden houdt. Dus wel lekker de auto even snel wassen zodat het er gewoon netjes en knap bij staat maar niet de hele dag wassen en poetsen. Je wilt immers rijden, niet wassen. Je merkt van Voodoo Ride aan van alles dat de auto en het autorijden centraal staat. Zo ook aan het wagenpark. Wij kregen van Voodoo Ride hun Audi RS3 mee, een van zichzelf al een super dikke wagen maar Voodoo Ride heeft er nog even een schepje bovenop gedaan. De auto moest namelijk nog wel even iets sneller, 367pk was blijkbaar niet genoeg. Dankzij de tuner heeft deze Audi RS3 nu 430pk! Om al dit vermogen aan te kunnen is de DSG ook aangepakt, de bak is versterkt en daarbij aangepast zodat de auto nog net even sneller naar de honderd sprint zodra het stoplicht op groen springt. De nul naar honderd sprint doet deze Voodoo Ride Edition nu in slechts 3,8 seconden. Om je even een vergelijking te geven, dat is sneller dan een Ferrari California en bijna net zo snel als een Porsche 911 of Lamborghini Gallardo. Ja deze Voodoo Ride Edition is echt een kanon op wielen!

Verder is de auto net zoals iedere andere Audi RS3 uitgerust met alcantara op het stuur en deurpanelen, volleder stoelen en overal vind je het RS logo terug. Op het stuur, de pook knop en natuurlijk de grille, de enorme remklauwen en achterklep. Voor Voodoo Ride natuurlijk niet genoeg om op te vallen. De auto is tevens een rijdend reclamezuil. De auto is zeer bruut bestickerd met gifgroene doodshoofden en logo’s van het bedrijf. Verder vind je het Voodoo Ride logo terug op de achterkant van de stoelen en op de naafkapjes van de velgen. Dus als deze auto je peil snel voorbij schiet zal je het toch meteen herkennen.

Tot slot heeft deze auto nog een feature waar niet iedereen blij mee is, tenminste niet iedere buurtbewoner. De auto is voorzien van een Milltek uitlaat systeem die haast zeer doet aan de oren als je erbij staat. De uitlaat knettert en knalt en maakt een heerlijk geluid, tenminste voor ons auto liefhebbers. Jullie hebben het geluid al even mogen horen met onze soundtrack video maar ook in de review video laten we de auto nog even lekker klinken. Naar ons idee de beste aandachtstrekker en vooral leukste toevoeging tot deze Voodoo Ride Edition!

 

Deze review is mogelijk gemaakt door Voodoo Ride EU.