Een app design op maat, tegen lage kosten

Apptonize vroeg ons een video te maken van hun Pre-launch event op het circuit van Zandvoort. We doen bijna alles zolang het maar met autosport en snelheid te maken heeft. Apptonize gaf de perfecte combinatie, zeer snelle apps op een autosport-gerelateerde locatie.

Hoewel dit natuurlijk in een heel ander jasje steekt, draaien wij onze handen er niet voor om. Nee wij draaien dan onze camera’s om een mooi product af te leveren. Een combinatie van een korte introductie van Apptonize‘ nieuwe product in de VIP-room en vervolgens de klanten de snelheid ervaren die figuurlijk verwerkt is in het product. Een paar rondjes mee rijden in een zeer snelle wagen over het circuit. Het gehele event was overigens keurig georganiseerd door AutoSport-Events.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een bedrijfsvideo? En wilt u ook iets organiseren op het prachtige circuit van Zandvoort? Met een directe samenwerking met Autosport-Events kunnen wij u een unieke deal bieden. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier.