Morgan +8 Speedster!

Wij van MotorsportMediaNL mochten als eerste in Nederland een kijkje komen nemen bij de gloednieuwe Morgan +8 Speedster. Een speciale Limited Edition van Morgan met zeer unieke features die een zeer hoog ‘hebben!’ genereert. Helaas mochten we niet zelf rijden maar beelden maken van een rijdende Morgan +8 Speedster was geen probleem!

Nu komt natuurlijk de vraag, hoe dan? MotorsportMediaNL heeft altijd goede banden gehad met Morgan Nederland en via een persoonlijk contact binnen Morgan Nederland wisten wij erachter te komen wanneer de nieuwe Morgan +8 Speedster in Nederland aan zou komen. Zonder te bellen zijn we naar de dealer gereden om te gaan kijken. En Ja hoor, daar stond hij! De Morgan +8 Speedster. Kleine brooklands raampjes voor, blauwe striping, stoere wielen met race banden en overal straalt de auto sportiviteit uit.

Deze auto is een zeer kleine hoeveelheid geproduceerd en is wereldwijd uitverkocht. Ook deze is verkocht! De auto is een Morgan +8 met speciale features ter ere van de hillclimb competitie die voornamelijk in Engeland wordt gehouden. Zo is de auto lichter dan de originele Morgan +8, mede door het verwijderen van het voorruit, de bumpers voor en achter en het reserve wiel zijn verwijderd. Ook de wielen zijn extra licht en om de luchtweerstand te verlagen zijn er neerklapbare Brooklands ramen geplaatst. om de auto een race look te geven is er een motorkap band geplaatst en is de auto voorzien van een unieke striping.

Ook de sidepipes helpen zeer met zijn sportieve uiterlijk, ook het geluid wat hieruit komt is sensationeel! Hiervoor hebben wij een aparte geluidsvideo opgenomen.