Paul heeft het licht gezien, hij heeft een Alfa Romeo gekocht!

Grootste petrolhead van de wereld Jeremy Clarckson zei altijd; “You can’t be a true Petrolhead until you’ve owned an Alfa Romeo’. En hij heeft gelijk, ik heb er inmiddels twee gehad en met heel veel plezier. Paul moest dus ook wel aan een Alfa Romeo, en nadat zijn vader verliefd was geworden op de Alfa Romeo Giulietta werd Paul ook aangestoken door het Alfavirus.

En er is een hele hoop aan de auto gedaan. Ten eerste is de auto getuned bij onze vrienden van Scuderia H&S Corse die jullie kennen van onze Alfa Challenge race video’s. Met een andere down-pipe, uitlaatsysteem en motormanagement steeg het vermogen naar 285pk. Door middel van uniek einddemper met kleppensysteem en Cut-around buizensetup kon het uitlaatgeluid naar eigen wens vanuit de bestuurderspositie met een druk op de knop worden aangepast. Ideaal voor het woon-werk verkeer.

Tot slot is er een heleboel aan het uiterlijk van de auto gedaan, zowel in het interieur als exterieur. Het interieur heeft nieuwe stoelen, nieuw stuur en custom-made dashboard gekregen. Daarbij is het dashboard en deurpanelen (deels) met alcantara bekleed! Het exterieur heeft ook een flinke aanpassing gehad middels nieuwere type bumpers en grille, roodgekleurde intercooler en Giulia QV velgen. Er is nog veel meer aangepast aan deze auto om hem uiterst uniek te noemen.

Inmiddels is de auto van eigenaar gewisseld en wensen hierbij de nieuwe eigenaar veel fijne en veilige kilometers toe!