Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 2016 fotoshoot

Als petrolhead kan je niet anders dan van Alfa Romeo houden, en als je dan het pareltje van het huidige gamma tegen komt word je wederom op slag verlieft! Zo kwam onze fotograaf deze Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tegen, een beest om te zien en een beest om mee te rijden.

Wij kunnen op dit moment nog niet zoveel vertellen over deze auto behalve dat het een beest van een apparaat is, niet alleen om te zien maar ook de prestaties liegen er niet om. Een 2.9 V6 met 510pk die deels uit Ferrari onderdelen bestaat, een topsnelheid van 307 kilometer per uur en een sprint van nul naar honderd in slechts 3,7 seconde. Allemaal prestaties die te concurrent in de binnenspiegel laat verdwijnen. En zoals Alfa Romeo bekend om staat zijn de rijeigenschappen lovend, het is dan ook niet vreemd dat deze auto tot auto van het jaar is benoemd.

We moeten helaas bekennen dat wij zelf nog nooit met deze auto hebben gereden en dat deze daarom ook bovenaan ons lijstje staat, dus wie zou ons deze auto een dagje willen lenen zodat wij er een mooie fotoshoot én mooie video reportage van kunnen maken? Neem dan alstublieft contact met ons op!