MotorsTV | Alfa Romeo Challenge Hockenheim

Scuderia H&S Corse domineerde tijdens de eerste race van het Alfa Romeo Challenge seizoen op het circuit van Hockenheim in Duitsland!

De Alfa Romeo Challenge is een Europese competitie waarbij je met een Alfa Romeo racet op verschillende circuits door Europa. Hockenheim in Duitsland, Spa Francorchamps in België, Circuit Zolder ook in België én hier in Nederland op het circuit van Zandvoort.

In opdracht van het gehele team Scuderia H&S Corse ging ik vier dagen mee om niet alleen een gave sfeer impressie te schieten voor het team maar ook een gehele televisie uitzending voor MotorsTV Nederland. Twaalf minuten Alfa Romeo spektakel op de Nederlandse televisie! En wat een spektakel werd het! Een grote crash in de eerste bocht, schade bij één van de mannen van Scuderia H&S Corse, accu problemen maar ook overwinningen, voor Serge van Os en Mike van den Berg.

Met commentaar ingesproken door MotorsTV Nederland staat de volledige uitzending bij ons op het Youtube kanaal van de Alfa Romeo Challenge Hockenheim met Scuderia H&S Corse.

Scuderia H&S Corse staat bekend om het racen met Alfa Romeo 155 en 147 GTA Cup modellen. Auto’s volledig zelf gebouwd en geprepareerd om mee te kunnen doen aan de kop van de competitie. Zo rijdt Serge van Os met een sequentiële bak waardoor hij razend snel kan schakelen. Mike van den Berg altijd erg snel is op de lange rechte stukken met zijn turbo en Bart den Hartog iedereen jaloers maakt met zijn GTA Cup motor.