Alfa Challenge – Post race interview met Lars van ’t Veer

Monsterlijk snel en spectaculair is Lars van ’t Veer in zijn knal oranje Alfa Romeo 155 toerwagen. Een tijdje terug liet hij bij ons zien dat hij kan rijden met de Alfa Romeo Stelvio Review en de Review – Abarth 124 Spider, en nu werd hij niet door ons maar door het Circuit Zandvoort geïnterviewd.

In de vorige video met Lars van ’t Veer zagen jullie hem de tweede plaats behalen in de Alfa Romeo Challenge tijdens het Italia a Zandvoort evenement op het Circuit Zandvoort. Euforisch kwam hij de pitstraat binnen gereden waar zijn vader, vriendin en zijn maten hem op stonden te wachten. Ook de presentator van het circuit. Deze man nam een korte interview af met de man in het oranje. Naderhand mocht hij de overwinning vieren op het podium en kreeg hij zijn welverdiende beker in ontvangst!

Lars van ’t Veer is een bekende coureur bij ons en onder de Alfa Romeo gemeenschap, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen in Europa. De befaamde coureur doet mee aan de Europese klasse de Alfa Romeo Challenge of Scuderia Alfa Classico. Tijdens het grootse Italië evenement op het circuit terrein van Zandvoort Italia a Zandvoort was deze race klasse ingepland om deel te nemen en de mannen van de jongens te onderscheiden. Kijk verder op onze site voor meer Alfa Romeo gerelateerde race items.

 

Binnenkort hebben wij nog extra videobeeld van Lars van ’t Veer!

Lars van ’t Veer Racing