Alfa Challenge 2017 Lars van ’t Veer Racing

Monsterlijk snel en spectaculair is Lars van ’t Veer in zijn knal oranje Alfa Romeo 155 toerwagen. Een tijdje terug liet hij bij ons zien dat hij kan rijden met de Alfa Romeo Stelvio Review en de Review – Abarth 124 Spider, nu bewees hij zich nogmaals in zijn eigen Alfa Romeo Challenge racewagen.

Lars van ’t Veer is een bekende coureur bij ons en onder de Alfa Romeo gemeenschap, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen in Europa. De befaamde coureur doet mee aan de Europese klasse de Alfa Romeo Challenge of Scuderia Alfa Classico. Tijdens het grootse Italië evenement op het circuit terrein van Zandvoort Italia a Zandvoort was deze race klasse ingepland om deel te nemen en de mannen van de jongens te onderscheiden.

En Lars liet even zien dat hij echt tot de grote mannen behoord. In zijn Alfa Romeo 155 toerwagen met een brullende V6 Busso motor in de neus liet Lars van ’t Veer iedereen op één na stof happen. Twee races op een dag vol spektakel dankzij Lars van ’t Veer. De eerste race met lichte technische kwaaltjes presteerde hij alsnog om de vierde plaats te pakken. Er zat meer in, klaar voor race twee. En meer zat er inderdaad ook in bij Lars van ’t Veer met zijn Alfa Romeo 155 V6 toewagen. Angelo Scalia met de Alfa 75 pakte hij op een slimme wijze en ongelofelijk maar waar, de Alfa 4C pakte hij door buitenom er voorbij te gaan in de Hugenholtz bocht!

In deze video laat Lars van ’t Veer zien wat een gedreven coureur hij is en hoe hij de race naar zich toe trok. Een welverdiende podium plek als afsluiter voor Lars van ’t Veer.

Binnenkort hebben wij nog extra videobeeld van Lars van ’t Veer!

Lars van 't Veer

Lars van ’t Veer